El director de l'Institut d'Astrofísica de Canàries parla sobre exoplanetes aquest divendres a Eivissa

el .

 
El director de l'Institut d'Astrofísica de Canàries (IAC), Rafael Rebolo, parlarà aquest divendres a Eivissa sobre els darrers descobriments efectuats en relació als exoplanetes, en el decurs d'una conferència titulada "Exoplanetes: buscant mons semblants a la Terra". L'acte tindrà lloc a les vuit de la tarda a la sala del Club Diario de ibiza. Rebolo serà presentat per l'astrònom de l'AAE Ignacio de la Cueva.
 
Aquesta és la primera de tres conferències que organitza l'AAE amb motiu del seu 60è aniversari. La segona serà pronunciada el 28 d'octubre per Alícia Sintes, professora de la Universitat de les Illes Balears que va participar en el descobriment de les ones gravitatòries i que exposarà els detalls d'aquest descobriment, un dels més importants del segle XXI en el camp de l'astrofísica.
 
El cicle conclourà l'11 de novembre amb una conferència de José Luis Zamorano, de la Universitat Complutense de Madrid, sobre contaminació lumínica i els seus efectes sobre la investigació astronòmica, el medi ambient i fins i tot la salut humana.
 
Totes les conferències tindran lloc al Club Diario de Ibiza i l'entrada és lliure i gratuïta.